Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η υγειονομική Co. εμπορευμάτων Foshan OVC, ΕΠΕ είναι κύρια επιχείρηση του κύριοι κατασκευαστή και του εξαγωγέα για τις καλύτερες τουαλέτες λουτρών και countertop νεροχυτών λουτρών Guangdong, Κίνα. Είμαστε κατασκευαστής και έχουμε αφιερώσει για να παρέχουμε τις καταλληλότερες ψηλές τουαλέτες λουτρών και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες άνω των 30 χωρών για μετά από 15 έτη.
Τα υγειονομικά εμπορεύματα OVC είναι το όνομα επιχείρησής μας, σημαίνει την αξία και την υπηρεσία προσφοράς. Και OVS είναι το εμπορικό σήμα μας, σημαίνει την αξία και την προσωπικότητα προσφοράς.
         Κίνα Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Σημαντικά προϊόντα των υγειονομικών εμπορευμάτων OVC είναι τουαλέτα λουτρών πορσελάνης, νεροχύτες λουτρών σκαφών, νεροχύτης λουτρών αγροικιών, στρόφιγγες, δωμάτια ντους και εξαρτήματα λουτρών, κ.λπ. Μπορούμε να προσφέρουμε το ODM με το λογότυπο και τη συσκευασία σας. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε το cOem με το σχέδιό σας. Περίπου 45 ημέρες για το δείγμα για να επιβεβαιώσει και 45 ημέρες για τα προϊόντα. Ειδικά, τα υγειονομικά εμπορεύματα OVC είναι top 10 των μεγαλύτερων προμηθευτών της τουαλέτας λουτρών και βυθίζουν σε Alibaba.Our που οι κύριες αγορές είναι Βόρεια Αμερική, δυτική Ευρώπη, βόρεια Ευρώπη και Αυστραλία.

 

Τα υγειονομικά εμπορεύματα OVC μπορούν να εγγυηθούν ότι ο χρόνος παράδοσης είναι λιγότερο από 35 ημέρες μετά από την κατάθεση. Με την αποθήκη εμπορευμάτων του, όχι μόνο για το χονδρικό εμπόριο, αλλά και OVC που τα υγειονομικά εμπορεύματα παρέχουν προσαρμόστε την επιλογή για το σύγχρονο νεροχύτη λουτρών μιγμάτων MOQ σε ένα εμπορευματοκιβώτιο. Καλωσορίζεστε θερμά για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας οποτεδήποτε και θα απαντηθεί οποιαδήποτε αίτηση ή αναφορά μέσα σε 12 ώρες. Με το QC της σύστημα για να ελέγξουμε ολόκληρη τη διαδικασία της παραγωγής και της παράδοσης, είμαστε πολύ σοβαροί για την ποιότητα των προϊόντων και δεν διστάζουμε ποτέ να βελτιώσουμε τη ικανοποίηση πελατών συνεχώς.

Η άριστη ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η καλύτερη υπηρεσία, και η ικανοποίηση πελατών είναι οι επιχειρησιακοί στόχοι μας. Οι ευχαριστίες για την εξέταση του ιστοχώρου μας και μας επιλέγουν ως προμηθευτή σας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η υγειονομική Co. εμπορευμάτων Foshan OVC, ΕΠΕ είναι κύρια επιχείρηση του κύριοι κατασκευαστή και του εξαγωγέα για τις καλύτερες τουαλέτες λουτρών και countertop νεροχυτών λουτρών Guangdong, Κίνα. Είμαστε κατασκευαστής και έχουμε αφιερώσει για να παρέχουμε τις καταλληλότερες ψηλές τουαλέτες λουτρών και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες άνω των 30 χωρών για μετά από 18 έτη.
Τα υγειονομικά εμπορεύματα OVC είναι το όνομα επιχείρησής μας, σημαίνει την αξία και την υπηρεσία προσφοράς. Και OVC είναι το εμπορικό σήμα μας, σημαίνει την αξία και την προσωπικότητα προσφοράς.

Σημαντικά προϊόντα των υγειονομικών εμπορευμάτων OVC είναι αποχωρητήριο λουτρών πορσελάνης, νεροχύτες λουτρών σκαφών, νεροχύτης λουτρών αγροικιών, στρόφιγγες, δωμάτια ντους και εξαρτήματα λουτρών, κ.λπ. Μπορούμε να προσφέρουμε το ODM με το λογότυπο και τη συσκευασία σας. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε το cOem με το σχέδιό σας. Περίπου 45 ημέρες για το δείγμα για να επιβεβαιώσει και 45 ημέρες για τα προϊόντα. Ειδικά, τα υγειονομικά εμπορεύματα OVC είναι top 10 των μεγαλύτερων προμηθευτών της τουαλέτας λουτρών και βυθίζουν σε Alibaba.Our που οι κύριες αγορές είναι Βόρεια Αμερική, δυτική Ευρώπη, βόρεια Ευρώπη και Αυστραλία.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Ovs

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 10 million-30 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Πιστοποιήσεις