Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η υγειονομική Co. εμπορευμάτων Foshan OVS, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στα προϊόντα εμπορευμάτων Ε&Α και κατασκευής κεραμικά υγειονομικά συμπεριλαμβανομένης της λεκάνης γραφείων, της λεκάνης τέχνης, και της τουαλέτας. Το εργοστάσιό μας χρησιμοποιεί τον άργιλο πυρκαγιάς μας δεδομένου ότι πρώτες ύλες με το μεγάλο εργαστήριο σχήματος, μπορούμε να παραγάγουμε πάνω από 50000 λεκάνες PC και 10000 τουαλέτες PC κάθε μήνα.
  Εμμένουμε πάντα στη διαχείριση της αρχής «της ύπαρξης βασισμένης στην ποιότητα, επιδιώκουμε την ανάπτυξη με την πίστωση». Η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει τον ιταλικό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, τους αυτόματους με έλεγχο από υπολογιστή κλιβάνους και μερικά υλικά όπως το γερμανικό λούστρο. Τα προϊόντα μας φιαγμένα από ειδικό άργιλο, είναι ιός-ανθεκτικά, ποτίζουν την αποταμίευση και περιβάλλον-προστατευτικός και έχουν την άριστη λειτουργία ξεπλύματος. «Λαϊκός, συμβαδίζει με τη The Times» είναι άλλη της αρχής μας. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με σας και να δημιουργήσουμε το ενδεχόμενο μέλλον από κοινού.

   

  Τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα πρότυπα GB/T6952-1999 που έχουν σχέση με τα υγειονομικά εμπορεύματα. Και επίσης, έχουμε λάβει το ISO9001: 2000, CUPC, αίσθηση νερού, CE, πιστοποιητικά υδατοσήμων. Η εθνική επιτροπή της κατασκευής και της εφαρμοσμένης μηχανικής συστήνει τα προϊόντα μας ως νέο τεχνολογία-προϊόν. Μερικά από τα προϊόντα μας προστατεύονται από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
  Οι εξειδικευμένοι εργάτες μας γυαλίζουν κάθε λεκάνη και τουαλέτα με το χέρι για να την κρατήσουν ευθεία και επίπεδη, κατόπιν θα ελέγξουν τα μισό-τελειωμένα προϊόντα για να μην εξασφαλίσουν ένα προς ένα καμία ρωγμή. Χρησιμοποιούμε το εισαγόμενο αυτοκαθαριζόμενο λούστρο στον ψεκασμό στα προϊόντα, μπορεί να κάνει την επιφάνεια του προϊόντος επίπεδους και ομαλούς, ανθεκτικούς βρώμικο και τα βακτηρίδια. Έχουμε τους σύγχρονους αυτόματους με έλεγχο από υπολογιστή κλιβάνους για να καψουμε τα προϊόντα άνω των 1260℃, για να ελέγξουμε την απορρόφηση λιγότερο από 0,5% νερού, η οποία μπορεί να καταστήσει τα προϊόντα ισχυρά και ανθεκτικά.
  QC μας η πρόοδος παραγωγής ελέγχου για να ελέγξουμε ένα προς ένα την ποιότητα, και έχουμε το επαγγελματικό εργαστήριο για να εξετάσουμε τα προϊόντα για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα της Βόρειας Αμερικής και τα πρότυπα της Ευρώπης, έτσι μπορούμε να προσφέρουμε υψηλό - ποιότητα στους πελάτες μας για μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή συνεργασία. Με την αποθήκη εμπορευμάτων 5000 τετραγωνικών μέτρων για να κρατήσουμε το απόθεμα, μπορούμε να παραδώσουμε τα εμπορευματοκιβώτια στο λίγος χρόνο.

   

   

  Το κύριο εργοστάσιό μας

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Διαδικασία προϊόντων

  1.Casting

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  2.Inspecting και ξήρανση

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  3.Glazing και κάψιμο

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  4.Checking και δοκιμή

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  5.Storing και συσκευασία

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΆ ΕΜΠΟΡΕΎΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ OVS--Τουαλέτα και νεροχύτης

  Το Ovs είναι κατασκευαστής των προϊόντων λουτρών, που προσφέρουν την υπηρεσία νεροχυτών τουαλετών ANS OEM/ODM για τα σφαιρικά εμπορικά σήματα με τις υψηλές φήμες πάνω από που 18 έτη, είναι πλούσια εμπειρία στην εμπειρία κατασκευής έρευνας αγοράς στις καλύτερες τουαλέτες και οι νεροχύτες θα ικανοποιήσουν την αγορά ή τις πιό projest ανάγκες σας.

   

   

  Πώς οι καλύτεροι ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ και οι ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ γίνονται;

  1.Drawings, προσφορά ιδεών

  Εάν μας στείλετε το καλύτερο σχέδιό σας τουαλετών και νεροχυτών σε, θα σας αναφέρουμε η καλύτερη τιμή, συμπεριλαμβανομένης της τιμής φορμών και της τιμής μονάδων προϊόντων.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  2. Η καλύτεροι τουαλέτα και οι νεροχύτες σχεδιάζουν τη συζήτηση και την επιβεβαίωση λεπτομερειών

  Εάν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την τιμή, κατόπιν θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες σχεδίου τουαλετών. Θα εκφέρουμε τις επαγγελματικές γνώμεις μας στην τουαλέτα σας και θα βυθίσουμε τα σχέδια για την καλύτερη παραγωγή και τα σχέδια, και άλλων όπως την εμφάνιση συνόλων τουαλετών, το δύτη τουαλετών, την εκροή τουαλετών, που εγκαθιστούν μια τουαλέτα, τις διαστάσεις τουαλετών, τη συσκευασία, κ.λπ….

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

  3. Καλύτερο κτήριο τουαλετών και φορμών νεροχυτών

  Αφότου επιβεβαιώνετε το σχέδιο λεπτομέρειας της καλύτερης τουαλέτας και βυθίζετε, θα τακτοποιήσουμε το κτήριο φορμών. Για την τουαλέτα ένας χρόνος παραγωγής φορμών είναι περίπου 40 ημέρες για το νεροχύτη, ένας χρόνος παραγωγής φορμών είναι περίπου 30 ημέρες.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  4. Καλύτερη διαδικασία τουαλετών και παραγωγής νεροχυτών

  Ο χρόνος παραγωγής είναι μέχρι την ποσότητα.
  30 ημέρες για το εμπορευματοκιβώτιο 1*20FT 35days για το εμπορευματοκιβώτιο 1*40HQ.

  Λεπτομερής διαδικασία παραγωγής

  Τα κύπελλα τουαλετών και οι δεξαμενές τουαλετών γίνονται από έναν ειδικό άργιλο αποκαλούμενο γυάλινη Κίνα. Η γυάλινη Κίνα είναι ένα μίγμα διάφορων ειδών αργίλου, αποκαλούμενων τον άργιλο σφαιρών και τον άργιλο της Κίνας, το πυρίτιο, και ρευστοποιώντας πράκτορα. Οι άργιλοι με πρώτα να ξεράνουν στον αέρα, κατόπιν που βάζεται φωτιά (που ψήνεται) σε έναν πολύ καυτό φούρνο αποκαλούμενο κλίβανο. Συνήθως ένα λαμπρό, αδιάβροχο επίστρωμα αποκαλούμενο λούστρο εφαρμόζεται μόνο μετά από μια πρώτη πυρκαγιά, και ο άργιλος βάζεται φωτιά μια δεύτερη φορά. Η γυάλινη Κίνα είναι μια εξαίρεση, δεδομένου ότι ο άργιλος και το λούστρο μπορούν να βαλθούν φωτιά από κοινού. Ολόκληρο το σώμα αργίλου υαλοποιεί, ή στροφές υαλώδεις, έτσι η τουαλέτα είναι πραγματικά αδιάβροχη και stainproof μέσω του ολόκληρου πάχους της.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Το κύπελλο και η δεξαμενή τουαλετών γίνονται στο εργοστάσιό μας. Ο κατασκευαστής τουαλετών λαμβάνει τα τεράστια ποσά της γυάλινης Κίνας σε μια υγρή μορφή αποκαλούμενη ολίσθηση πηλού. Οι εργαζόμενοι στον κατασκευαστή τουαλετών λεπταίνουν αρχικά την ολίσθηση πηλού σε μια υδατώδη συνέπεια. Κατόπιν, το ταΐζουν μέσω των πολύ λεπτών οθονών προκειμένου να κοσκινιστούν έξω οποιεσδήποτε ακαθαρσίες. Η καθαρισμένη ολίσθηση πυκνώνεται πάλι, και αντλείται στην αποθήκευση τις δεξαμενές σε προετοιμασία για τη χρήση στη ρίψη.

   

  Έπειτα, η ολίσθηση φέρεται μέσω των μανικών και των αντλιών στο πετώντας κατάστημα. Οι εργαζόμενοι γεμίζουν το ασβεστοκονίαμα των φορμών με την ολίσθηση. Οι φόρμες είναι με μορφή του επιθυμητού κομματιού, εκτός αν είναι για 12% μεγαλύτερο, για να επιτρέψουν τη διακένωση. Οι εργαζόμενοι γεμίζουν τις φόρμες εντελώς με την ολίσθηση, και το αφήνουν να καθίσει για για μια ώρα. Κατόπιν, οι εργαζόμενοι εκκενώνουν οποιαδήποτε υπερβολική ολίσθηση. Αυτό ανακυκλώνεται για μελλοντική χρήση. Ο άργιλος κάθεται στη φόρμα για άλλη λίγες ώρες. Το ασβεστοκονίαμα απορροφά το νερό από τον άργιλο, και ο άργιλος ξεραίνει στο σημείο όπου η φόρμα μπορεί να αφαιρεθεί ακίνδυνα. Σε αυτό το σημείο, η ρίψη είναι ημισταθερή, και καλείται πράσινο bady. Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τα εργαλεία και τα σφουγγάρια χεριών για να λειάνουν τις άκρες της ρίψης και για να κάνουν τις τρύπες για τους αγωγούς και τις συναρμολογήσεις.

   

  Οι πράσινες ρίψεις σωμάτων αφήνονται για να ξεράνουν υπαίθρια για αρκετές ημέρες. Κατόπιν τίθενται σε έναν στεγνωτήρα για 20 ώρες. Ο στεγνωτήρας τίθεται 200°F (93°C). Αφότου βγαίνουν από οι ρίψεις το στεγνωτήρα, έχουν χάσει όλο εκτός από περίπου 0,5% της υγρασίας τους. Σε αυτό το σημείο οι εργαζόμενοι ψεκάζουν τις πράσινες ρίψεις σωμάτων με το λούστρο. Τώρα, τα κομμάτια είναι έτοιμα για τον κλίβανο.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Οι κλίβανοι σε μια μεγάλη βιομηχανική αγγειοπλαστική είναι αποθήκη εμπορευμάτων-ταξινομημένες σήραγγες, και η κίνηση κομματιών μέσω του κλιβάνου σε μια μεταβίβαση κάλεσε ένα αυτοκίνητο. Κάθε αυτοκίνητο φορτώνεται με διάφορους τουαλέτες και νεροχύτες, και έπειτα κινείται αυτόματα μέσω του καυτού κλιβάνου σε έναν πολύ αργό ρυθμό. Επειδή οι γρήγορες αλλαγές στη θερμοκρασία θα αναγκάσουν τον άργιλο για να ραγίσουν, τα αυτοκίνητα κινούν ήρεμο μέσω των κλιμακωτών ζωνών θερμοκρασίας: η πρώτη ζώνη είναι για 400°F (204°C), και αυξάνεται στη μέση του κλιβάνου πέρα από τους βαθμούς 2,336° Φ (1,280°C).

  Όταν οι τουαλέτες και οι νεροχύτες αφαιρούνται από τον κλίβανο και δροσίζουν πλήρως, είναι έτοιμες για την επιθεώρηση. Μετά από την επιθεώρηση, ο ξεπλένοντας μηχανισμός τουαλετών εγκαθίσταται. Το κάθισμα τουαλετών μπορεί να εγκατασταθεί αυτή τη στιγμή, ή τα μέρη μπορούν να πωληθούν χωριστά και να συγκεντρωθούν από έναν διανομέα υδραυλικών.

   

  5. Επιθεώρηση

  Πρίν συσκευάζει, θα υπάρξει μια ακριβής επιθεώρηση στις κατασκευές τουαλετών. Εκτός αυτού, ευπρόσδεκτος για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας για την επιθεώρηση προϊόντων από μόνοι σας, ή μπορείτε να ζητήσετε από τον τρίτο για να το κάνετε.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Όπως με οποιαδήποτε βιομηχανική διαδικασία, οι ποιοτικοί έλεγχοι λαμβάνονται σε διάφορα σημεία στην κατασκευή των τουαλετών και των νεροχυτών. Ο άργιλος κοσκινίζεται και καθαρίζεται προτού να αντληθεί στις δεξαμενές του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι που κάνουν τη χειρωνακτική λήξη των ρίψεων ελέγχουν τα κομμάτια για τις ρωγμές ή τις παραμορφώσεις. Μετά από την πυρκαγιά, κάθε τουαλέτα και νεροχύτης εξετάζονται χωριστά. Οι έλεγχοι τυχαίων δειγμάτων δεν είναι ένα αγαθό αρκετός μετρητής της ποιότητας: κάθε κομμάτι πρέπει να επιθεωρηθεί για τις ρωγμές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει αυτό. Μια δοκιμή είναι να αναπηδηθεί μια σφαίρα σκληρού λάστιχου ενάντια στο κομμάτι. Πρέπει να εκπέμψει έναν σαφή, κουδούνι-όπως χτυπώντας ήχο. Ένα ραγισμένο κομμάτι θα εκπέμψει έναν θαμπό ήχο, δείχνοντας μια ρωγμή που να μην είναι οπτικά προφανής.

   

   

  6. Συσκευασία & αποστολή

  Συσκευασία: Και επιλέγετε το σχέδιο του κατασκευαστή τουαλετών ή σας δικοί.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  Αποστολή

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

   

   

  7. Περιπτώσεις

  Οι πελάτες μας μπορούν να τυπώσουν το λογότυπο και τα informations τους στο προϊόν τους.

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

 • Ε & Α

  Εργαστήριο Ε&Α παραγωγής

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Τα πιστοποιητικά μας

  Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan OVC Sanitary Ware Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Anna

Τηλ.:: +86-13726326046

Φαξ: 86-757-82273156

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)